Over Home Diensten Service en onderhoud Inspectie Over ons Contact
Made with MAGIX

Storingen melden

Voor het snel en efficiënt oplossen van uw elektra- storing kunt u contact met ons opnemen. Tel: 06-47075906 of        079-8882074 Ook buiten kantooruren voor zowel zakelijk als particulier.  

Disciplines:

- Lichtinstallaties - Krachtinstallaties - Zwakstroominstallaties - Noodverlichting - Data / telefonie - Intercom / videofoon - Diepteaardingen - (Revisie) tekenwerk - NEN 3140 inspecties - Mechanische ventilatie  

Wie zijn wij en waar staan wij voor

Lexmond elektrotechniek is een jong elektrotechnisch installatiebedrijf dat zich uitstekend leent voor het verrichten van werkzaamheden voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers. Onze vakkennis is enerzijds opgedaan in het bedrijfsleven en anderzijds door het behalen van alle vereiste vakdiploma’s en een behaalde Associate Degree aan de Haagse Hogeschool. Dit heeft de basis gevormd om in het bedrijfsleven op vele fronten goed uit de voeten te kunnen en een eigen onderneming te starten. - ontwerpen van elektrotechnische licht- en krachtinstallaties aan de hand van NEN 1010 - inspecteren elektrische installaties aan de hand van NEN 1010 / NEN 3140 - kostprijscalculaties volgens de methode van UNETO-VNI - vervaardigen van digitale tekeningen en schema’s (CAD.) - projectleiding (planning, bewaking, beheersing en communicatie). Het afleveren van deugdelijk installatiewerk, een prettige samenwerking en transparantie in kosten en werkzaamheden zijn de speerpunten waar wij onze naam aan willen verbinden. Wij hopen u in de toekomst van dienst te kunnen zijn!  

 

Over ons